detector.media
09.09.2015 09:31
З’явився трейлер документального фільму про Євромайдан «Зима у вогні», який покаже у жовтні Netflix
З’явився трейлер документального фільму про Євромайдан «Зима у вогні», який покаже у жовтні Netflix

8 вересня у мережі був вперше показаний трейлер нового документального фільму «Зима у вогні: українська боротьба за свободу», яку українсько-ізраїльський продюсер, режисер, актор, сценарист Євген Афінеєвський підготував для американської платформи Netflix, яка надає онлайн-доступ до фільмів та серіалів у форматі потокового відео. Про це повідомляє видання Mashable.

 

Прем'єра стрічки на  Netflix відбудеться 9 жовтня, коли її буде відкрито для трансляції по усьому світу.

 

«Трейлер для документального фільму про Україну виробництва Netflix змусить вас здригнутися, - пише Mashable. - У трейлері документального фільму Netflix є багато несамовитих моментів, в першу чергу - кадрів. "Зима у вогні: українська боротьба за свободу" описує 93-денний період в 2013-2014 роках, коли рух, що бореться за права, переріс в багатомільйонну революцію і громадянське протистояння».

 

 

Раніше видання Variety повідомляло, що Netflix вважає за честь показати стрічку про український Євромайдан. «Євген створив кіно, присвячене героїзму, духу та стійкості українських людей, - сказала Ліза Нішімура, віце-презідент відділу документальних програм каналу. - Створення платформи для поширення його потужного нарративу - це честь для нас».

 

Створюючи цей фільм, Євген Афінеєвський та його команда брали інтерв'ю у протестувальників, активістів, медичних працівників, митців та представників духовенства, які представляли різні покоління, соціальні прошарки, національності та релігії, включно з 12-річним волонтером. «Зима у вогні» документує боротьбу українських протестувальників, які стояли на своєму, не дивлячись на кровопролиття, відчай та тяжкі умови.

 

Нагадаємо, на 72-му міжнародному Венеціанському кінофестивалі буде представлено дві стрічки українських кінорежисерів, одна з них - документальна стрічка «Зима у вогні» (Winter on Fire) Євгена Афінеєвського виробництва України. Раніше режисер виступив автором документальної стрічки про події  Революції Гідності «Молитва за Україну». «Зима у вогні: українська боротьба за свободу» - третій документальний фільм Євгена Афінеєвського. У якості продюсера він брав участь в адаптації «Злочину і кари» 2002 року за участю Ванесси Редгрейв, Джона Херта і Марго Кіддер. Його дебютом як кінорежисера був фільм «Ой Вей! Мій син гей!» 2009 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY