detector.media
08.09.2015 13:33
Кримськотатарське інтернет-радіо «Куреш» почало мовлення з Херсона
Кримськотатарське інтернет-радіо «Куреш» почало мовлення з Херсона

У Херсоні розпочало тестове мовлення кримськотатарське інтернет-радіо «Куреш». Про це повідомляє місцеве видання «Херсон-онлайн».

 

Мовлення розраховане на аудиторію з Криму та Херсонської області. Планується, що це будуть новини, документальні передачі, у тому числі з історії кримськотатарського народу, літературні передачі і уроки кримськотатарської мови.

 

Слухати радіо можна в інтернеті, а також на пристроях, які підтримують Android.

 

Нагадаємо, кримськотатарська радіостанція «Мейдан», що припинила мовлення на території півострова через відсутність російської ліцензії, може почати роботу на материковій Україні в місцевих мережах. Про це повідомив власник медіа-холдингу ATR, в який входить радіо «Мейдан», бізнесмен Ленур Іслямов.

 

У серпні Роскомнагляд видав універсальні ліцензії на мовлення в окупованому Криму прокремлівській кримськотатарській телерадіокомпанії (телеканал «Міллет» і радіостанція «Ветан Седаси»).  З отриманням ліцензії процес реєстрації цих ЗМІ, які окупаційна кримська влада розглядає як альтернативу кримськотатарському медіахолдингу ATR,було завершено. 1 вересня о 7 ранку телеканал «Міллет»  розпочав аналогове та цифрове тестове мовлення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY