detector.media
07.09.2015 18:00
У «Свободу слова» на ICTV прийде міліцейський начальник, що надсилав погрози херсонському журналісту
У «Свободу слова» на ICTV прийде міліцейський начальник, що надсилав погрози херсонському журналісту

Сьогодні, 7 вересня, у політичному ток-шоу «Свобода слова» на каналі ICTV будуть обговорювати тему «Внутрішня дестабілізація як другий фронт і доля коаліції».  Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Сьогодні гостями програми «Свобода слова» стануть заступник начальника УМВС України у Херсонській області Ілля Ківа, народні депутати Сергій Соболєв («Батьківщина»), Вікторія Войціцька («Самопоміч»), Юрій Береза («Народний фронт»), Володимир Ар'єв («Блок Петра Порошенка»).

 

Початок програми «Свобода слова» о 21.30.

 

Нагадаємо, у серпні Незалежна медіапрофспілка України (НМПУ) повідомила, що заступник начальника УМВС Херсонської області Ілля Ківа замість відповіді на питання місцевого журналіста Ігоря Трубаєва погрожував його відправити до армії, ображав і заявляв, що журналіст порушує закон.

 

НМПУ звернулася до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою перевірити діяльність заступника начальника УМВС Херсонської області Іллі Ківи та ретельніше стежити за діяльністю представників МВС в усіх регіонах. Наразі про відповідь міністра невідомо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY