detector.media
06.09.2015 09:42
ЦВК визнала Григорія Шверка і Владислава Севрюкова обраними народними депутатами
ЦВК визнала Григорія Шверка і Владислава Севрюкова обраними народними депутатами

Центральна виборча комісія 5 вересня визнала обраними народними депутатами двох членів Національної ради з питань телебачення і радіомовлення - Григорія Шверка та Владислава Севрюкова. Про це повідомляє tsn.ua.

 

На засіданні Центральної виборчої комісії 5 вересня було схвалене рішення про дострокове припинення повноважень народних депутатів Гвоздьова та Насірова. Їх було обрано в загальнодержавному виборчому окрузі за списком партії «Блок Петра Порошенка». Після цього ЦВК визнала обраними народними депутатами заступника голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Григорія Шверка та члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Владислава Севрюкова. Ці особи посідали 72-й і 73-й рядок у списку політичної сили БПП.

 

Обрані депутати мають скласти присягу, після чого приступлять до здійснення своїх повноважень.

 

Григорій Шверк близько 18 років пропрацював першим віце-президентом групи компаній «Український медіа-холдинг» (колишній президент якої Борис Ложкін нині очолює Адміністрацію президента). Працюючи в медіа-галузі, займався запуском і розвитком радіостанцій, друкованих видань та інтернет-порталів. Також був депутатом Дзержинської районної ради міста Харкова протягом двох скликань.


Владислав Севрюков теж прийшов з медіа. У 1998 році він почав працювати на посаді менеджера з реклами та пройшов шлях до керівника комерційного відділу в Телерадіокомпанії НБМ («5 канал»). З 2003 року працював директором «Телерадіокомпанії АСС», яка представляє на території Чернівецької області «5 канал» і низку мережевих радіостанцій. До призначення в Національну раду був співвласником місцевого радіо «Станція».

Як писав сайт «Вибори та ЗМІ», Григорій Шверк і Владислав Севрюков з Нацради через 20 днів можуть стати народними депутатами.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY