detector.media
05.09.2015 13:31
11 вересня відбудеться скринінг нових українських серіалів, вироблених учасниками # КіноКраїна

11 вересня в рамках Kiev Media Week відбудеться скринінг нових українських серіалів, вироблених учасниками # КіноКраїна. Про це йдеться на сайті Kiev Media Week.

На скринінгу будуть представлені фрагменти продуктів, які ще не були в ефірі, тому що або були вироблені буквально в останні кілька місяців, або ще перебувають у процесі виробництва. Матеріали нових українських серіалів будуть змонтовані ексклюзивно для скринінгу # КіноКраїна в рамках Kiev Media Week.

«Українська кіно- і телеіндустрія переживає час трансформації, рухаючись у бік збільшення кількості контенту, створеного в Україні і виключно для українського ринку. Це визначальний період у розвитку індустрії, від якого залежить можливість Україні бути конкурентоспроможною на світовому ринку. Ініціатива # КіноКраїна взяла на себе роль каталізатора процесів реформування не тільки законодавства нашої країни для створення сприятливих умов для розвитку власного виробництва, а й залучення в Україну зарубіжних виробників та інвесторів. Метою скринінгу +11 вересня є показати, що вже було зроблено за останній час, і засвідчити готовність нарощувати обороти виробництва і покращувати якість контенту», - йдеться на сайті.

У ході скринінгу буде показаний прем'єрний продукт від StarLight Media, студії «Квартал 95», Star Media, Film.ua Group. Будуть показані фрагменти таких очікуваних прем'єр, як «Нюхачі 2» від Film.ua Group і «Слуга народу» від студії «Квартал 95», а також багато іншого.

Відразу після скринінгів відбудеться прес-конференція за участю продюсерів серіалів, які розкажуть про створення своїх проектів і дадуть відповідь на питання аудиторії і преси.

Повний список проектів та імена продюсерів будуть оголошені найближчим часом на нашому сайті.

Щоб зареєструватися на захід треба заповнити форму.

Захід відбудеться 11 вересня з 12:00 до 16:00 на кіностудії Film.ua (вул. Закревського, 22).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY