detector.media
04.09.2015 16:21
До 15 вересня – прийом робіт на конкурс соціальної відеореклами на тему зеленої енергетики

Фонд ім. Гайнріха Бьолля в Україні та фестиваль соціальної відеореклами Molodiya Festival започатковують нову категорію та спеціальну відзнаку «Зміни клімату та енергоефективність» у рамках Molodiya Festival-2015.

 

У категорію приймаються соціальні ролики на тему зеленої енергетики та зміни клімату. Призовий фонд категорії - 10 000 грн.

 

«Запрошуємо вiдзняти коротке вiдео хронометражем до 1 хвилини, яке б, на вашу думку, стало ефективною соцiальною рекламою i допомогло українцям замислитися над власним способом життя i тим, як кожен з нас впливає на оточуючий світ», - пояснюють представники Фонду.

 

Для роликів можна обрати одну з тем:

- зелена енергетика;

- енергоефективність і енергозбереження;

- зміни клімату і Україна;

- що робити з аномальною спекою, як адаптуватися, як звикати.

 

Переможці в категорії «Зміни клімату та енергоефективність» отримають призи у розмірі 5, 3 та 2 тисячі гривень за 1-3 місця відповідно від партнера Molodiya Festival - Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні.

 

Вимоги до відео: формати mkv, mov, mpg4; хронометраж - до 1 хв.; кількість робіт від одного/однієї учасника/учасниці - необмежена.

 

Дедлайн - 15 вересня.

 

Роботи у даній категорії братимуть участь і в загальному конкурсі фестивалю з призовим фондом у розмірі більш як 65 000 грн та позмагаються за головну премію у розмірі 10 000 грн.

 

Заявка учасника на сайті: www.molodiya.com.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY