detector.media
04.09.2015 12:28
8 вересня – презентація медіаконкурсу Adami з культурного різноманіття та міжкультурного діалогу
8 вересня – презентація медіаконкурсу Adami з культурного різноманіття та міжкультурного діалогу

8 вересня у Києві буде оголошено про початок міжнародного медіаконкурсу фільмів, теле- та інтернет-програм Adami, що пропагують культурне різноманіття та міжкультурний діалог.

 

Презентація конкурсу відбудеться о 14.00 за адресою: Київ, вул. Воздвиженська, 60 а-б,  готель «Воздвиженський».

 

Ідею, що стоїть за нагородою Adami, та умови участі в конкурсі представить програмний директор Штефан Тольц. Важливість цієї ініціативи та охоплених проектом тем для України та регіону окреслять запрошені гості: Зураб Аласанія, генеральний директор НТКУ; Джамала, співачка; Андрій Куликов, журналіст, теле- та радіоведучий; Андрій Кулаков, програмний директор «Інтерньюз-Україна».

 

Ініціатива Adami націлена на журналістів та працівників медіа-галузі шістьох країн-членів «Східного партнерства» в рамках проекту ЄС: Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України. На участь у конкурсі приймаються фільми, теле- та інтернет-програми, що поширюють ідею мирного співжиття людей, які належать до різних національностей, етнічностей, релігій чи культур.

 

Шість Adami медіа-нагород 2015 року присуджуватимуться переможцям у шести категоріях:

- медіа-нагорода за розважальний формат (ігрова продукція);

- медіа-нагорода за інформаційний формат (документальна продукція);

- медіа-нагорода за новини та короткометражну документальну продукцію;

- Молодіжна медіа-нагорода;

- медіа-нагорода за інтернет-сайти;

- медіа-нагорода за інтернет-відео.

 

Вручення Adami медіа-нагороди-2015 відбудеться у грудні у форматі телевізійної події. Святкова гала-церемонія з Тбілісі, столиці Грузії,  транслюватиметься по всьому світу.

 

Заявку на участь у конкурсі можна подати до 25 жовтня (кінцевий термін подання). Мовники-учасники, продюсерські компанії, освітні установи та фізичні особи повинні зареєструватися на сайті www.adamimediaprize.eu та надіслати 2 DVD-диски разом із заповненим бланком заявки на адресу офісу у Тбілісі:

 

Adami медіа-нагорода за культурне розмаїття у Східній Європі

Для передання Швейцарському бюро співробітництва

вул. Радіані, буд.12, Тбілісі, 0179, Грузія

Тел: +995 32 222 57 59

Ел. пошта: competition@adamimediaprize

www.adamimediaprize.eu

 

Докладніше ознайомитися з правилами можна на сайті та у брошурі «Оголошення прийому заявок».

 

Oрганізатори запрошують усіх медійників узяти участь у конкурсі, адже він надає унікальний шанс налагодити зв'язки з фахівцями з інших країн-членів  Східного партнерства та ЄС.

 

З питань акредитації треба звертатися за контактами: goncharova.m@ntu.ua або за телефонами (044)4810766 чи (067)4242640 (Марія). Акредитація триватиме до 18.00 7 вересня.

 

За додатковою інформацією щодо заходу і конкурсу треба звертатися до Оксани Піддубної oksana.piddubna@gmail.com, +380930700386.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY