detector.media
02.09.2015 14:20
«ЕспресоTV» починає показ документальних фільмів про польський волонтерський проект «Ефект Доміно»
«ЕспресоTV» починає показ документальних фільмів про польський волонтерський проект «Ефект Доміно»

5 вересня на каналі «ЕспресоTV» відбудется прем'єра циклу документальних фільмів «Ефект Доміно», які розповідають про волонтерський проект громадянки Польщі Доміники Кульчик, що є дочкою нещодавно померлого польського бізнесмена Яна Кульчика. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Фільми будуть виходити у вихідні о 8.30 і повторюватись о 13.30.

 

«Ефект Доміно» - це серіал про діяльність Фонду Домініки Кульчик (Kulczyk Foundation), який допомагає людям в різних країнах світу.

 

 

Нагадаємо, у липні пішов з життя один із найбільших інвесторів України, польський бізнесмен Ян Кульчик, який через свої компанії володів низкою енергетичних активів в Україні, а також планував займатися поставками електроенергії з Хмельницької АЕС європейським споживачам. Бізнесмен помер у віці 65 років у Відні (Австрія) в результаті ускладнень після операції на серці.

 

Польська журналістка Б'янка Залевська, яка співпрацює з телеканалом «Еспресо.TV» і яку минулого року було поранено під час обстрілу на Донбасі, повідомляє, що саме Ян Кульчик був тим доброчинцем, який надіслав літак, аби перевезти важко поранену до лікарні, де їй вчасно надали необхідно кваліфіковану допомогу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY