detector.media
02.09.2015 12:13
«Еспресо TV» запустить програму «Культ:Експрес з Марією Бурмакою»
«Еспресо TV» запустить програму «Культ:Експрес з Марією Бурмакою»

Телеканал «ЕспресоTV» 5 вересня запускає нову програму «Культ:Експрес з Марією Бурмакою». Про це повідомляє прес-служба каналую

 

Програма допоможе зорієнтуватися у вирі культурних подій поточного тижня. «Класика та авангард, рок-музика та академічні концерти, театральні прем`єри та виставки, суспільно значимі події і неформатні вечірки - все це буде у програмі, авторкою та ведучою якої є відома українська співачка Марія Бурмака», - анонсує канал.

 

Ведуча уточнила, що на зйомки вона їздитиме на своєму авто разом зі знімальною групою та розповідатиме про цікаві події, які відбуватимуться не лише у Києві, а й в інших містах.

 

«З нами ви зможете встигнути скрізь, побачити все на власні очі,  дізнатись інформацію  «з перших вуст», не пропустити найважливіше, відчути подих і динаміку, як великих міст, так і маленьких містечок. Ми покажемо все так, як є!», - обіцяє ведуча програми Марія Бурмака.

 

Програма виходитиме щосуботи о 20.00 та щонеділі о 9.15.

 

 

Нагадаємо, у липні канал «Еспресо TV» у відповідь на великий суспільний інтерес до роботи нової патрульної поліції розпочав підготовку документальної програми «Патруль». Повідомлялося, що програма виходитиме в ефірі з 10 серпня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY