detector.media
01.09.2015 20:25
«Інтер» покаже нову мелодраму Star Media «Повернешся - поговоримо»
«Інтер» покаже нову мелодраму Star Media «Повернешся - поговоримо»

У суботу, 12 вересня, на телеканалі «Інтер» відбудеться прем'єра чотирисерійної мелодрами «Повернешся - поговоримо» виробництва українсько-російської компанії Star Media. Про це йдеться в анонсах телеканалу.

 

Серіал стартує в ефірі о 19.00.

 

В основі сюжету міні-серіалу - доля двох чоловіків, повних тезок, які летіли літаком, що зазнав аварії. Один з них загинув, другий залишився живий, в останню секунду вискочивши з літака. Хто саме вижив, доведеться з'ясовувати дружинам обох чоловіків, а також дізнатися, що приховували від них їхні чоловіки. У головних ролях - Наталія Лукеїчева, Петро Красилів, Анастасія Задорожна, Андрій Федінчік.

 

Головна чоловіча роль - у російського актора Петра Красилова

 

Режисер-постановник - Аліна Чеботарьова. Автори сценарію - Ірина Кашницька, Ксенія Осадченко. Оператор - Василь Сікачинський.  Художник-постановник - Петро Корягін. Продюсери - Лариса Журавська, Владислав Ряшин.

 

Нагадаємо, Держкіно на підставі висновку Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування фільмів заборонило показ телесеріалів: «Платина», режисер М.Алієв, 2005 року (Росія), «Платина 2», режисер М.Алієв, 2008 року (Росія), «Спасіть наші душі», режисер К. Белевич, 2008 року (Росія-Україна). Останній серіал був знятий українсько-російською компанією Star Media.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY