detector.media
01.09.2015 19:36
Журналіст російського каналу «Дождь» просить підтримки через цькування «нашистів»
Журналіст російського каналу «Дождь» просить підтримки через цькування «нашистів»

Оглядач російського телеканалу «Дождь» Павло Лобков заявив, що зазнав цькування з боку «нашистів» або «співробітників каральних органів». Про це повідомляє російське опозиційне видання Aru.tv.

 

«У моєму житті трапився сьогодні переворот. Я став об'єктом цькування «нашистів» або асоційованих з ними співробітників каральних органів », - написав Павло Лобков на своїй сторінці в Facebook (зараз це повідомлення недоступно, але в мережі залишився його скріншот).

 

При цьому журналіст не став розкривати подробиці, зазначивши, що просто бажає, щоб його передплатники знали, що «прийшли і за ним».

 

«Я вистояв, поки вистояв, але мені можливо потрібна буде підтримка багатьох з вас. Все буде залежати від піару недружньої сторони. Я просто хочу, щоб мої передплатники знали - прийшли і за мною. Як і яким чином - знають довірені особи та адвокат, без розголошення», - додав журналіст.

 

«Нашисти» - розмовне найменування членів деяких політичних рухів, що мають у назві слово «наш». У Росії термін часто вживається для позначення учасників усіх прокремлівських молодіжних організацій і рухів (як правило, з негативним підтекстом). Останнім часом так називають також прихильників «Кримнашу», тобто агресивної реваншистської політики Володимира Путіна.

 

Нагадаємо, заступник головного редактора російського телеканалу «Дождь» і ведучий Тихон Дзядко з вересня розпочне роботу в якості власного кореспондента українського телеканалу «Інтер» у Вашингтоні. За його словами, він прийняв пропозицію «Інтера» через інтерес до майбутніх виборів у США, які відбудуться в листопаді 2016 року. 

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY