detector.media
01.09.2015 16:30
Новий канал запустив онлайн-журнал «Супермодель по-українськи»
Новий канал запустив онлайн-журнал «Супермодель по-українськи»

1 вересня на сайті Нового каналу з'явився перший номер онлайн-журналу «Супермодель по-українськи», який пов'язаний з реаліті-шоу «Супермодель по-українськи», яке виходить на телеканалі.

 

У першому номері журналу йдеться про те,  хто став учасницями другого сезону шоу «Супермодель по-українськи». Читачі можуть побачити їх першу фотосесію на проекті. Журнал також публікує думки ведучої проекту Алли Костромічової та експертів про дівчат-учасниць другого сезону. Крім того видання надає поради візажиста, як зробити макіяж, як у Алли Костромічової, що буде модним цієї осені, як адаптувати одяг відомих світових дизайнерів під повсякденний гардероб.

 

Другий номер онлайн-журналу вийде наступного вівторка, 8 вересня.

 

Нагадаємо, «Супермодель по-українськи» - це реаліті-шоу реаліті за іспанським форматом Supermodelo компанії Endemol, яке для Нового каналу виробляє Творче об'єднання № 7 каналу СТБ на чолі з Олексієм Гладушевським. Учасниці шоу долають труднощі на шляху до кар'єри відомої моделі.

 

Перший сезон «Супермоделі по-українськи» виходив з 29 серпня по 28 листопада 2014 року. Переможницею шоу стала Альона Рубан. Проект завершився з найвищими показниками. У грудні 2014 року розпочалися кастинги другого сезону реаліті.

 

Другий сезон реаліті-шоу «Супермодель по-українськи» за іспанським форматом Supermodelo стартував на Новому каналі 28 серпня. Девіз сезону - «Українська краса - суперсила!». Ведуча - супермодель Алла Костромічова, експерти - Соня Плакидюк, Ричард Горн, Сергій Никитюк. Усього вийде 15 епізодів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY