detector.media
30.08.2015 11:14
«Ревізор» інспектуватиме поїзди «Укрзалізниці»
«Ревізор» інспектуватиме поїзди «Укрзалізниці»

Соціальне реаліті Нового каналу «Ревізор» планує в новому сезоні проінспектувати українські поїзди. До такої теми редакцію програми спонукав величезний ажіотаж, який викликала на сторінці «Ревізора» у Facebook інформацію про порушення прав пасажирів «Укрзалізниці». Про це йдеться на сайті програми.

 

Понад півмільйона людей менш ніж за добу переглянули повідомлення «Ревізора» у Facebook. Команда соціального реаліті Нового каналу поділилася історією Віталія Чижа, яку побачила у стрічці соцмережі. Він під час подорожі на поїзді відмовився платити за використання розеток. Тричі змінював комплект постільної білизни, доки провідник не надав чистий, без плям, набір в герметичній упаковці. І не бігав по всіх вагонах у пошуках сканера, щоб відсканувати електронний квиток з QR кодом лише тому, що провіднику ліньки було це робити.

 

«Коли цей пост менше ніж за добу лайкнули понад 5 тисяч людей і опублікувало на своїй сторінці понад 7 тисяч... у мене був шок, - говорить директор творчого об'єднання Нового каналу Вікторія Бурдукова. - Під час обговорення цієї теми до сторінки «Ревізора» на Facebook приєдналося понад 1200 осіб, і тепер її аудиторія - 96 тисяч! Ми зрозуміли, що у людей накипіло. І дякуємо Віталію за те, що він акцентував увагу на цій темі».

 

Відтак, тема обслуговування в «Укрзалізниці» в цьому сезоні буде досліджена «Ревізором» і обговорена у пост-шоу «Страсті за Ревізором». Команда проекту офіційно запрошує представників «Укрзалізниці» обговорити подібні випадки некоректної поведінки їх співробітників. І хоче почути думку другої сторони.

 

Нагадаємо, прем'єра шостого сезону «Ревізора» відбудеться на Новому каналі в понеділок, 31 серпня, о 19:00.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY