detector.media
29.08.2015 11:24
Новий канал показав пілот весільного квесту «Звичка одружуватись» із Андрієм Бєдняковим
Новий канал показав пілот весільного квесту «Звичка одружуватись» із Андрієм Бєдняковим

У п'ятницю, 28 серпня, о 21:30 на Новому каналі відбулася прем'єра спецвипуску весільного квесту «Звичка одружуватись». Ведучим проекту став Андрій Бєдняков, який у минулому вів тревел-шоу «Орел і решка» на каналі «Інтер». Про це йдеться на сайті каналу.

 

За правилами шоу, молода пара, яка бере участь у проекті, має пройти п`ять випробувань у незнайомій їм країні. Якщо зуміють, то виграють безкоштовне весілля за місцевими традиціями та офіційно стануть чоловіком і дружиною. За кожне успішно виконане завдання вони отримають ключ від скриньки. Але в якій із п'яти знаходяться заповітні обручки?

 

У пілотному випуску героїв - Сашу і Наташу - відправили до ромського барона в Румунію. «Команді проекту вдалося домовитися з ромами - найбільш закритою нацією, де вхід чужим категорично заборонений. Барон пішов назустріч Новому каналу і дозволив Саші й Наташі пожити на території, закритій для сторонніх очей, і долучитися до їхніх традицій і способу життя», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Тим часом Новий канал продовжує кастинг на участь у подальших випусках весільного квесту. Охочі взяти участь у проекті повинні заповнити анкету.

 

Нагадаємо, «Звичка одружуватись» - власна розробка Нового каналу, романтично-пригодницьке реаліті про пари, які збираються створити сім'ю. Роботу над проектом розпочало творче об'єднання Олени Маторіної («Педан Притула шоу») ще влітку 2014 року.

 

У лютому 2015 року Олена Маторіна розповіла в інтерв'ю медіатаблоїду «Дуся», що Новий канал підготував пілотний випуск шоу «Звичка одружуватись» і шукав кошти, щоби розпочати зйомки першого сезону проекту.

 

Планувалося, що в проекті візьмуть участь 12 пар. Кожній з них пропонується поїхати на один тиждень в екзотичну країну, де перед тим, як одружитися, їм треба буде виконати п'ять непростих завдань, які стануть випробуваннями для їхніх почуттів. Кожна пара їде в іншу країну. Ведучим шоу став Андрій Бєдняков.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY