detector.media
28.08.2015 19:01
29 серпня - прем’єрний показ документального фільму «Як ми стали добровольцями»
29 серпня - прем’єрний показ документального фільму «Як ми стали добровольцями»

29 серпня, о 16.00 до Дня пам'яті та скорботи за загиблими в Іловайському котлі в Національному музеї історії України у Другій світовій війні відбудеться прем'єрний показ документального фільму «Як ми стали добровольцями».

 

Стрічка є своєрідною мозаїкою портретів тих, хто першим став на захист Батьківщини, пройшов Іловайський котел, і тих, хто назавжди залишиться живим у нашій пам'яті та на екрані.

 

У програмі заходу перегляд кінофільму, зустріч із творчою групою авторів фільму та героями кінострічки й родинами загиблих воїнів, екскурсії по виставці «Родинна пам'ять про війну: Збережено». Один із її розділів присвячений синам, онукам і правнукам учасників Другої світової війни, які нині захищають незалежність України на її східних теренах.

 

Організатори показу - волонтерське об'єднання кінематографістів #BABYLON'13 та Національний музей історії України у Другій світовій війні.

 

Організатори події повідомляють, що будуть вдячні всім, хто передасть матеріали учасників  подій до музею.

 

Контакти: відділ науково-освітньої роботи - тел. 285-94-52 (Наталя Філатова); науково-експозиційний відділ з теми «Локальні війни і збройні конфлікти ХХ століття» - тел. 285-88-62 (Ірина Коцаб'юк). Адреса:  вул. Лаврська, 24,  Київ, e-mail: info@warmuseum.kiev.ua, сайт  www.warmuseum.kiev.ua. Режисер Лариса Артюгіна тел. 0674473545, www.babylon13.com .

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY