detector.media
28.08.2015 17:08
Стець заявив, що Мінінформполітики не стало «міністерством цензури»
Стець заявив, що Мінінформполітики не стало «міністерством цензури»

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець запевняє, що в країні немає жодного журналіста, який би сказав, що його відомство за час його діяльності «зробило хоча б півкроку в бік наступу на свободу слова». Про це повідомляє «Українська правда».

 

Виступаючи на засіданні Кабміну, міністр наприкінці своєї доповіді пояснив своє ставлення до поширеної в ЗМІ назви його відомства.

 

«Мене часто запитують, як я ставлюсь до того, що нас називають Мінстець. Було дві загрози: одна називалась Мінцензури, інша - Мінкорупції. В міністерстві інформаційної політики немає автомобілів, немає водіїв, немає секретарок. Ми не стали міністерством корупції», - заявив Юрій Стець.

 

Він також зазначив, що оцінює ситуацію позитивно. «Мені приємно, що так відбувається зараз. І я позитивно ставлюсь до того, що я Мінстець», - сказав він. 

 

Нагадаємо, у липні Міністерство інформаційної політики розпочало комунікаційно-рекламну кампанію протидії сепаратизму, основна мета якої полягає в тому, щоб  роз'яснити, що сепаратизм - це кримінальний злочин, і показати його наслідки. 

 

Одночасно Міністерство інформаційної політики (МІП) України запустило загальнонаціональну комунікаційну кампанію щодо об'єднання громад.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY