detector.media
28.08.2015 10:47
До 1 вересня – реєстрація на зустріч з експерткою Еммою Пул на тему «Кращі практики комунікації ЗМІ та поліції»
До 1 вересня – реєстрація на зустріч з експерткою Еммою Пул на тему «Кращі практики комунікації ЗМІ та поліції»

У четвер, 3 вересня, відбудеться зустріч з Еммою Пул, експертом із стратегічних комунікацій у відділі зв'язків з громадськістю поліції міста Калгарі (Канада), на тему «Кращі практики комунікації ЗМІ та поліції».

 

Захід пройде з 15.30 до 16.30 в Американському домі (вул. Миколи Пимоненка, 6, Київ).

 

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) спільно з компанією Agriteam організували презентацію та обговорення кращих міжнародних практик в галузі співпраці ЗМІ та прес-службами поліції. Емма Пул - комунікаційний стратег з 8-річним досвідом роботи у віддлі зв'язків з громадськістю поліції міста Калгарі (Канада), колишній журналіст та репортер кримінальної хроніки з досвідом роботи в Афганістані, Судані, Уганді, Мексиці та США.  Вона поділиться своїм досвідом створення ефективних медіа-каналів і продуктивних відносин між поліцією та ЗМІ. В якості радника з питань комунікацій проекту «Підтримка реформи патрульної поліції в Україні» (SRPPU), що впроваджується за підтримки уряду Канади, вона також надасть практичні рекомендації представникам медіа про інформування населення про реформу патрульної поліції та її діяльність.

 

Для участі у заході треба заповнити реєстраційну форму до 1-го вересня. Необхідно вказати ім'я та організацію, яку представляє особа. Зустріч проходитиме англійською мовою з синхронним перекладом на українську. При собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY