detector.media
«Телекритика»
28.08.2015 16:35
На «Телекритиці» завершився чат із Дмитром Комаровим
На «Телекритиці» завершився чат із Дмитром Комаровим
Тема - «Новий сезон тревел-шоу «Світ навиворіт-7» про найвисокогорнішу країну світу - Болівію»

28 серпня о 15.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю ведучого-екстремала тревел-шоу «Світ навиворіт» на каналі «1+1» Дмитра Комарова на тему: «Новий сезон тревел-шоу «Світ навиворіт-7» про найвисокогорнішу країну світу - Болівію».

 

До обговорення пропонувалися питання: чому у новому сезоні «Світ навиворіт» змінює час виходу; з якими небезпеками зіткнулася знімальна група програми в Болівії (чаклуни, Дорога смерті тощо); розвиток тревел-шоу на українському телебаченні та ін.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на «Детектор медіа».

 

Біографічна довідка:

 

Комаров Дмитро народився 17 червня 1983 року в Києві.

 

У журналістику прийшов раніше, ніж отримав паспорт. Першу статтю опублікував у 12 років, а в 17 уже працював редактором колонки «Чоловік» у тижневику «Теленеделя». Як журналіст і фотограф співпрацював з десятками друкованих видань. Протягом 6 років був кореспондентом газети «Комсомольская правда в Украине», був автором журналів Playboy і EGO. З 2007 року - спеціальний кореспондент газети «Известия в Украине».

 

11 грудня 2010 на каналі «1+1» вийшов перший випуск програми подорожей «Світ навиворіт» - авторський проект Дмитра Комарова. Перший сезон програми був присвячений Камбоджі.

 

Придумав цю програму під час численних подорожей, хоча до цього справ із телебаченням ніколи не мав. Сценарій кожної серії «Світу навиворіт» пише сам. Також є режисером і продюсером проекту.

 

Відчайдушний мандрівник. Фанат екстриму. Фотограф. Колекціонер.

 

Віддає перевагу одиночним подорожам - купує квиток в один бік і надовго їде в незнайому країну, щоб зрозуміти її зсередини, стати її мешканцем.

 

Перший український журналіст, якому уряд Індії офіційно дозволив знімати масовий обряд кремації на березі священної ріки Ганг. Якось проїхав своїм ходом по Індії 20 000 км за 90 днів. Ця подорож - у Книзі рекордів України.

 

Неодружений.

 

Талісман у подорожах - український прапор. Мрія - підкорити Еверест.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY