detector.media
27.08.2015 10:52
Луганська ОДТРК розпочала мовлення у прямому ефірі з Северодонецька
Луганська ОДТРК розпочала мовлення у прямому ефірі з Северодонецька

24 серпня, у День Незалежності України, переміщена з Луганська до Северодонецька Луганська обласна державна телерадіокомпанія (ОДТРК) - канал ЛОТ розпочала мовлення у прямому ефірі. Про це повідомляється на сайті Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

 

Першою програмою, яка вийшла наживо, стала телевікторина «Рідна Україна» - патріотична інтерактивна гра, де глядачі відповідають на запитання про Україну та отримують у подарунок книжки і компакт-диски.

 

У Держкомтелерадіо нагадали, що ця програма до захоплення бойовиками телецентру в Луганську і окупації частини області виходила в ефір понад вісім років. Після майже півторарічної перерви програма повернулася на екрани глядачів української Луганщини.

 

Відтепер вікторина виходитиме щосереди та щоп'ятниці о 17.30. 

 

Нагадаємо, 6 квітня Державний комітет телебачення і радіомовлення повідомив, що З 2 квітня відновлено мовлення у цифровому стандарті Т2 Луганської ОДТРК і найближчим часом планується розпочати телевізійне мовлення в аналоговому стандарті та відновити радіомовлення.

 

Через відсутність технологічної бази телепрограми для Донецької та Луганської ОДТРК готуються в Києві, а у формуванні телеконтенту беруть участь усі державні ТРК, а також «Радіо Свобода», ГО «Донецький інститут інформації», «Громадське радіо».

 

1 липня Президент України Петро Порошенко заявив, що Луганська обласна державна телерадіокомпанія (ОДТРК) отримає нарешті виділені їй кошти на відновлення роботи. 

 

У конкурсі на посаду керівника Луганської ОДТРК переміг Андрій Шаповалов. У інтерв'ю «ВідеоТеці» він розповів що з 250 працівників на запрошення долучитись до роботи на новому місці відгукнулося близько 50 осіб, а деякі колишні працівники працюють у ЗМІ, створених сепаратистами на окупованій території. 

 

16 липня Луганська ОДТРК збільшила в п'ять разів потужність передавача в Старобільську та отримала дозвіл на тимчасове мовлення в Широкому (Луганська область).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY