detector.media
26.08.2015 08:37
На «1+1» стартує десятий сезон реаліті «Міняю жінку» (ОНОВЛЕНО)
На «1+1» стартує десятий сезон реаліті «Міняю жінку» (ОНОВЛЕНО)

У четвер, 3 вересня, телеканал «1+1» покаже прем'єрний випуск десятого сезону реаліті-шоу «Міняю жінку». Про це йдеться в анонсах каналу.

 

Шоу з'явиться в ефірі о 22.00.

 

«Уперше цієї осені в ювілейному сезоні проекту на "1+1" - всесвітній обмін дружинами. 10 українських жінок обміняються сім'ями і країнами. Міняємо борщ на кокос, будинок - на юрту, Миколая - на Карлоса, щоб показати , хто в домі - головний», - анонсує телеканал.

 

Новий сезон проекту буде повністю міжнародним - сім'ї з різних країн на тиждень обміняються дружинами. Українки побувають у родинах у найвіддаленіших куточках планети - Монголії, Кенії, Шрі-Ланці, Камбоджі, Таїланді, Мексиці, Італії, Іспанії та Грузії. Учасницям доведеться познайомитись із абсолютно незнайомим менталітетом, особливостями побуту, родинними правилами інших країн. Українкам доведеться звикнути до їжі, житла, побутових і культурних відмінностей. Наприклад, волелюбна львів'янка на тиждень опиниться у побутовому рабстві класичної патріархальної грузинської родини.

 

«Зйомки нового сезону вийшли неймовірно екстремальними і найбільш масштабними за всю історію проекту. Десятий сезон зможе і на цей раз здивувати глядачів, які вже так довго з проектом. "Труднощі перекладу" чекали знімальну групу на кожному кроці, але найважливіше, що проект "Міняю жінку" відкриває українкам світ, і навпаки - показує світові Україну. І мушу сказати, нашими учасницями можна пишатися!», - зазначила креативний продюсер «1+1 Продакшн» Олена Єремєєва.

 

«Магія проекту "Міняю жінку" в тому, що ми можемо побачити себе з боку, впізнати в героях своїх дружин, чоловіків і рідних. І все це заради кохання - наші герої після участі в проекті починають по-іншому дивитися один на одного, переоцінюють свої стосунки і стають трохи щасливішими», - сказала керівник проекту Леся Штогрин.

 

Про зйомки 10-го сезону реаліті стало відомо у червні 2014 року. Під час чат-конференції на «Детектор медіа» керівник проекту Леся Штогрин повідомила, що десятий сезон буде повністю міжнародним, тобто українки мінятимуться родинами з іноземками. У дев'ятому сезоні «Міняю жінку» команда проекту вже експериментувала з міжнародними обмінами.

 

«Якщо ви раптом не бачили наш учорашній (24 червня. - ТК) випуск "Україна - Китай" - раджу передивитись! Українцям терміново потрібно розширювати світогляд - подорожувати і дізнаватись про те, як живуть люди в інших країнах. За цю нелегку місію ми і візьмемося», - зауважила керівник шоу.

 

Зі слів пані Штогрін, як правило, «1+1» самостійно організовує і проводить виробничий процес за кордоном. «Хоча трапляються винятки, приміром, дозвіл на зйомки в Китаї нам допомогла отримати дружня місцева телестудія», - додала вона.

 

Нагадаємо,  «1+1» транслює реаліті «Міняю жінку» за британським форматом  Wife Swap з 2010 року. Шоу створюється за британським форматом Wife Swap. У реаліті дві родини на тиждень міняються мамами. Перші три дні нова мама живе за законами сім'ї, в яку потрапила, наступні три дні встановлює свої правила. На сьомий день обидві родини зустрічаються на нейтральній території, щоби підбити підсумки. Протягом тижня дві знімальні групи каналу «1+1» постійно стежать за розвитком подій в обох сім'ях.

 

 Шоу «Міняю жінку-9» виходило на «1+1» з 18 березня по 24 червня 2014 року.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY