detector.media
«Телекритика»
26.08.2015 15:41
Чат з Кирилом Лукеренком та Олександром Бузюком завершився
Чат з Кирилом Лукеренком та Олександром Бузюком завершився
Тема – «Підготовка до старту цілодобового мовлення "Громадського радіо" на власних ефірних частотах»

26 серпня на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участі головного редактора «Громадського радіо» Кирила Лукеренка та голови правління ГО «Громадське радіо» Олександра Бузюка на тему: «Підготовка до старту цілодобового мовлення "Громадського радіо" на власних ефірних частотах».

 

До обговорення пропонувалися питання: на яку аудиторію працюватиме «Громадське радіо» у власному ефірі; чи планується розширення штату редакції; якими новими проектами «Громадське радіо» планує завойовувати довіру аудиторії та ін.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями на «Детектор медіа».

 

Біографічна довідка:

 

Кирило Лукеренко отримав диплом журналіста у Національному університеті ім. Т.Г.Шевченка у 1993 році. Але на цьому навчання не припинив. 1995 року навчався за програмою професійного розвитку в Університеті Південної Кароліни (США). Згодом став магістром політології (Центрально-Європейський Університет в Будапешті), та магістром міжнародних відносин (Лондонська Школа Економіки). У роки навчання проходив практику на «Радіо Свобода» у Празі та на «Голосі Америки» у Вашингтоні.

 

Був власним кореспондентом газет «ВВ» в Лондоні та «День» в Будапешті, висвітлював події в Україні, Білорусі та Молдові для інформаційної агенції Deutsche Presse-Agentur. Автор документальних серіалів «Забута державність» (1993) і «Таємниці України» (2006).

 

У різні роки працював продюсером і спецкореспондентом Української служби Бі-Бі-Сі у Лондоні і Києві, шеф-редактором служби новин «Нового каналу», редактором випуску «Подробностей» на «Інтері». Вів програму «Агенти впливу» на телеканалі НТН. Кілька місяців був редактором програми на каналі ТВі (до зміни власника 2013 року).

 

Нетривалий час працював у сфері зв'язків із громадськістю (преc-секретар партії «Фронт змін» та керівник PR-напрямку бієнале ARSENALE-201).

 

З літа 2013 року - головний редактор «Громадського радіо». Також має пряме відношення до пошуку фінансування для нових проектів.

 

У вільний від роботи час любить подорожувати. Виховує доньку.

 

Олександр Бузюк закінчив Рівненський державний гуманітарний університет та за освітою культуролог.

 

Почав працювати у сфері зв'язків із громадськістю. Згодом відкрив у собі здібності писати сценарії, створювати та редагувати теле- та радіопрограми, розробляти оригінальні акції, події та комплексні рекламні кампанії, розробляти концепції та великі програмні документи. Керування проектами та планування розвитку компаній стало для нього логічним продовженням кар'єри.

Почав займатися громадською діяльністю. З 2005 року громадська діяльність потроху відвела Олександра від маркетингу та PR комерційних компаній та з 2013 року привабила всією душею до «Громадського радіо».

 

Серед захоплень Олександра - тварини, література та музика.

 

Наразі Олександр очолює правління ГО «Громадське радіо».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY