detector.media
25.08.2015 12:39
До Дня Незалежності в Лос-Анджелесі відкрили фотовиставку про події в Україні
До Дня Незалежності в Лос-Анджелесі відкрили фотовиставку про події в Україні

23-24 серпня в Українському культурному центрі в Лос-Анджелесі (США) представили фотовиставку «Війна і мир» про життя в Україні впродовж останнього року - після революції та під час війни. Про це повідомляє УНІАН.

 

Виставку склали 24 фотоісторії 13 українських фотографів. Це відомі фотожурналісти, кадри яких публікує європейська та американська преса: Ігор Чекачов, Олексій Фурман, Олександр Калініченко, Юлія Кочетова, Сергій Коровайний, Макс Левін, Сергій Моргунов, Оля Морван, Владислав Мусієнко, Роман Пилипей, Олександр Ратушняк, Шаміль Сахватов та Володимир Шуваєв.

 

«Відвідувачі зможуть на власні очі побачити військові дії і життя солдатів в зоні антитерористичної операції (АТО), прем'єру танцювального шоу «Великий Гетсбі», українські президентські вибори, табір дітей-біженців, танець до Дня Перемоги в школі на окупованій території. Приголомшливі українські реалії - весільна церемонія посеред відкритого вогню - це дійсно вражаюче», - зазначається в публікації УНІАН.

 

Нагадаємо, у червні в Університетській бібліотеці Варшави (Польща) проходила фотовиставка фотокореспондента газети «Голос України» Олександра Клименка «Україна. Неоголошена війна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY