detector.media
21.08.2015 12:35
У День Незалежності канал ICTV покаже фільми «Поводир» і «Легенда про княгиню Ольгу»
У День Незалежності канал ICTV покаже фільми «Поводир» і «Легенда про княгиню Ольгу»

24 серпня, у День Незалежності України, в ефірі телеканалу ICTV вийдуть фільми та проекти українського виробництва. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

О 9.55 телеканал у прямому ефірі розпочне трансляцію урочистостей до Дня Незалежності.

 

О 10.45 в ефірі ICTV - прем'єра фільму «Легенда про княгиню Ольгу» режисера Юрія Іллєнка українською мовою. Фільм вийшов на екрани понад 30 років тому і через радянську цензуру був знятий російською мовою. Цього року знакову картину легендарного українського режисера вперше переклали українською.

 

Документальний фільм департаменту спецпроектів ICTV «Перша Вітчизняна. Другий фронт» вийде о 14.05. Стрічка присвячена волонтерам - героям другого фронту, які прикривають бійців на передовій, підіймають їхній бойовий дух і забезпечують найнеобхіднішим. Глядачі почують розповіді про небезпеку, яка часто підстерігає волонтерів, та побачать правдиві, шокуючі кадри, зняті під час їхньої роботи.

 

О 14.50 на ICTV - фільм «Поводир» українського режисера Олеся Саніна. В основу сюжету покладено мандри Україною напередодні та під час Голодомору американського хлопчика та українського сліпого кобзаря. Головні ролі у фільмі зіграли Станіслав Боклан, Антон Грін, Олександр Кобзар, а також співачка Джамала. Фільм отримав нагороди Одеського міжнародного кінофестивалю, а також спеціальну відзнаку міжнародного журі кінофестивалю у Барі (Італія).

 

Нагадаємо, у День Незалежності на каналі відбудеться прем'єра  документального фільму власного виробництва ICTV «Добровольці» - літопису передової, героями якого стали бійці 90 окремого аеромобільного батальйону, сформованого майже повністю з добровольців. Особлива цінність стрічки в тому, що це документальна хроніка подій, які зараз розгортаються в Україні, вона уся зіткана зі свідчень реальних очевидців. В ефірі стрічка вийде о 17.50.

 

Також 24 серпня ICTV покаже фільм ОЕ. 20 Live in Kiev, кіноверсія ювілейного концерту рок-гурту «Океан Ельзи». Фільм транслюватиметься о 21.30.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY