detector.media
19.08.2015 18:49
NewsOne стартує в оновленому форматі у День Незалежності
NewsOne стартує в оновленому форматі у День Незалежності

24 серпня телеканал NewsOne стартує в новому форматі, в ефірах каналу з'являться одразу шість нових ведучих. Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

«Ми вибирали не кращих з кращих ведучих, ми вибирали інших ... Дивних ... Вражаюче красивих... На рівні персонажів Marvel. З інтелектом, як у Мадонни», - сказав генеральний продюсер NewsOne Олексій Семенов.

 

До команди телеканалу приєдналися: Сергій Чернишов - колишній ведучий ТРК «Ера», Максим Назаров - радіоведучий станції «Європа плюс», Тетяна Кравченко - колишня ведуча на телеканалі «1+1», Олена Кирик - колишня ведуча новин ТРК «Ера», Діана Панченко - колишня ведуча ТРК «Київ»,  Дмитро Федоренко - дебютант на ТБ.

 

Канал запевняє, що в оновленому форматі глядачі побачать також тих ведучих, до яких вони вже звикли. Ліна Нерус, Павло Кругляковський, Вадим Ярошенко і Світлана Шевченко в новому сезоні продовжать співпрацю з каналом.

 

Новий сезон на телеканалі NewsОne стартує 24 серпня о 9.00 ранку. Ранковий ефір відкриє Олена Кирик.

 

Телеканал також представив новий логотип.

 

Нагадаємо, у липні канал NewsOne повідомив, що після завершення кастингів і відбору регіональних представників з 17 міст України запускає в серпні національну мережу прямих ефірів.  В оновленому форматі канал проводитиме телемости 24 години на добу і 7 днів на тиждень. Канал також обіцяє нову графіку, паралельні прямі включення із своїх 17 регіональних представництв.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY