detector.media
19.08.2015 14:20
Мінінформполітики запустило кампанію з підтримки реформи децентралізації влади в Україні
Мінінформполітики запустило кампанію з підтримки реформи децентралізації влади в Україні

На виконання доручення Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка щодо підтримки проведення реформи з децентралізації влади Міністерство інформаційної політики (МІП) України запустило загальнонаціональну комунікаційну кампанію щодо об'єднання громад. Про це йдеться на «Урядовому порталі».

 

У комунікаційній кампанії МІП задіяні всі регіони України та місто Київ. Передбачається розміщення близько 450 постерів на носіях зовнішньої реклами, до 20 тисяч інформаційних плакатів в громадському транспорті, на інформаційних дошках вокзалів і станцій, у вищих навчальних закладах, державних медичних закладах, біля міських та сільських рад.

 

Також в ефірі державних телеканалів та радіостанцій, на екранах  залізничних вокзалів та потягів «Інтерсіті» ротується просвітницький інформаційний ролик.

 

«Основною метою цієї комунікаційної кампанії є роз'яснення поняття  децентралізації, а також донесення до людей тих переваг, які вони отримають від об'єднання громад. Зокрема, мова йде про передачу повноважень та бюджетів від державних органів влади органам місцевого самоврядування», - зазначає прес-служба МІП.

 

Терміни проведення першого етапу кампанії 15 серпня - 10 вересня.

 

Нагадаємо, у квітні Міністерство інформаційної політики запустило загальнонаціональну соціальну кампанію «Крим - це Україна».  В рамках кампанії розміщено сюжетів на більш ніж 2000 площинах по всій Україні. На час реалізації кампанії ротація тематичних аудіороликів відбувається на загальнонаціональних радіостанціях. Ротація відеороликів та пекшотів «Крим - це Україна» передбачена як на національних, так і на регіональних телевізійних каналах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY