detector.media
19.08.2015 12:52
8 вересня – круглий стіл «Нове і перспективне законодавство України в галузі телебачення і медіа: актуальні проблеми індустрії та шляхи їх вирішення»
8 вересня – круглий стіл «Нове і перспективне законодавство України в галузі телебачення і медіа: актуальні проблеми індустрії та шляхи їх вирішення»

8 вересня в рамках міжнародного медіафоруму Kiev Media Week відбудеться спеціальний круглий стіл «Нове і перспективне законодавство України в галузі телебачення і медіа: актуальні проблеми індустрії та шляхи їх вирішення».

 

Проведення круглого столу - спільна ініціатива форуму Kiev Media Week, «Телекомунікаційної палати України» та групи «#КіноКраїна». Захід відбудеться в рамках спеціальної програми «Legislation and trade regulation. Нове і перспективне законодавство України в галузі телебачення і медіа» 8 вересня в залі Paris готелю Hyatt Regency Kiev (Київ, вул. Алли Тарасової, 5) з 15.00 до 19.00.

 

У ході круглого столу будуть обговорюватися три основні теми.

 

1. Спільне виробництво телевізійного та кінопродукту (девелопмент, продакшн, дистрибуція):

 

2. Заборони демонстрації певного контенту в Україні. Практика застосування Закону 159-VIII. Практика законодавчих заборон на демонстрацію контенту в інших країнах:

 

3. Боротьба з неліцензійним контентом в інтернеті. Досвід західних країн:

 

Модератором круглого столу виступить Євгенія Дербал, юридичний радник групи Film.ua. До обговорення запрошені юристи телевізійних і медіакомпаній України, представники держорганів, експерти та провідні представники бізнесу України та інших країн: Анатолій Максимчук, StarLightMedia (Україна); Пилип Іллєнко, голова Державного агентства з питань кіно України; Хрвоє Хрібар, генеральний директор Хорватського аудіовізуального центру (Хорватія); Володимир Котенко, Ernst & Young (Україна); Іван Шестаков, MEGOGO (Україна); Григорій Шверк, заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення України; Юрій Крайняк, Jurimex (Україна); Ольга Пантелеймонова, Star Media (Україна); Ірина Стройко, «1+1 медіа» (Україна); Вікторія Цомая, «Воля» (Україна) та інші.

 

«Для успішного розвитку медіаіндустрії в нашій країні вкрай важливо реформувати законодавство. Такі реформи повинні не тільки відображати, як змінилися політичні та економічні реалії, а й наближати законодавство нашої країни до світових стандартів і сприяти залученню інвестицій. На круглому столі в рамках Kiev Media Week ми зберемо провідних медіаюристів, представників держорганів і бізнесу, і разом обговоримо найбільш гострі питання індустрії та шляхи їх вирішення», - сказала Євгенія Дербал, модератор круглого столу, юридичний радник групи компаній Film.ua.

 

Kiev Media Week запрошує професіоналів медіаринку приєднатися до круглого столу в якості слухачів і поставити свої запитання учасникам дискусії.

 

Обов'язкова попередня реєстрація та отримання підтвердження акредитації від організаторів Kiev Media Week. Заявки приймаються на електронну пошту info@mrm.ua  з позначкою «Круглий стіл «Нове і перспективне законодавство України в галузі телебачення і медіа» (обов'язково треба вказати ПІБ, компанію, посаду та контактні дані).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY