detector.media
19.08.2015 12:34
До Дня Незалежності команда МКФ «Молодість» проведе акцію підтримки поранених бійців
До Дня Незалежності команда МКФ «Молодість» проведе акцію підтримки поранених бійців

Команда Міжнародного кінофестивалю «Молодість» проведе ​акцію «Дій від серця!» з нагоди Дня Незалежності​ України. Про це повідомила прес-служба фестивалю.

 

З 17 по 26 серпня відбудуться некомерційні покази фільмів у військових шпиталях п'яти міст України. Таким чином колектив «Молодості» хоче підтримати поранених бійців АТО.

 

17 серпня показ відбувся у Військово-медичному клінічному госпіталі в Харкові, 18 серпня фільми продемонструвались у Військовому шпиталі Дніпропетровська.

 

20 серпня заплановано показ у Військовому шпиталі Миколаєва, 22 серпня - у Військово-медичному клінічному центрі південного регіону в Одесі.

 

Серія показів завершиться 26 серпня у Головному військово-медичному клінічному центрі південного регіону в Києві.

 

«Ініціатива є ідеєю колективу МКФ "Молодість", а не самого фестивалю і буде здійснюватись виключно на волонтерських засадах», - наголосили в прес-службі.

 

Нагадаємо, цього року ювілейний, 45-й МКФ «Молодість» відбуватиметься 24 жовтня - 1 листопада. Заступник міністра культури Ростислав Карандєєв повідомив, що цьогоріч фестиваль фінансуватиметься не лише коштами оператора цього проекту - Державного агентства України з питань кіно, а й додатково Міністерством культури.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY