detector.media
19.08.2015 09:18
У День Незалежності України «1+1» покаже концерт «Незалежність – це ти!»
У День Незалежності України «1+1» покаже концерт «Незалежність – це ти!»

24 серпня глядачів каналу «1+1» очікує спеціальний концерт «Незалежність - це ти!», присвячений 24-й річниці незалежності України. Про це йдеться в анонсах телеканалу.

 

Концерт розпочнеться о 20.15.

 

У програмі виступлять Тіна Кароль, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Pianoboy, групи «Друга ріка», «Скрябін», ТНМК, ТІК, Hardkiss і «Ярмак». Спеціальними гостями вечора будуть фіналісти проектів «Голос.Діти» і «Голос країни» (Євген Толочний, Андрій Лучанко, Alekseev, Христина Соловій, Роман Сасанчин, Настя Багінська та інші).

 

Крім того, в рамках концерту глядачі побачать ще одну сюжетну лінію, паралельну з музичними номерами. Це історії як про видатних українців, так й історії про простих людей, які «здійснюють свої подвиги щодня». Однією з таких історій концерту «Незалежність - це ти!» стане ексклюзивний сюжет про групу «Океан Ельзи» - ровесниці незалежної України.

 

Місце проведення концерту обрано не випадково - Київський замок Косий капонір, який знаходиться на території військового госпіталю. Глядачами у залі будуть воїни і герої АТО, волонтери, медики, культурні діячі, а також видатні люди з різних сфер життя країни.

 

Нагадаємо, 22 серпня о 20.15 на телеканалі «1+1» транслюватиметься документальний «Де починається Україна?».  Спецпроект каналу «1+1» до Дня Незалежності України створений у жанрі роуд-муві. Автор фільму, журналіст Акім Галімов досліджує, як змінилося ставлення українців до Батьківщини за останні півтора року.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY