detector.media
18.08.2015 16:28
У Києві працівниця перукарні побила журналістку одного з телеканалів – розпочато провадження
У Києві працівниця перукарні побила журналістку одного з телеканалів – розпочато провадження

17 серпня у Дніпровському районі столиці на журналістку одного з телевізійних каналів під час виконання редакційного завдання напала працівниця перукарні та побила її. Про це повідомляється на сайті ГУ МВС України в місті Києві.

 

Як повідомляє міліція, журналістка звернулася за телефоном «102» і розповіла про напад. Від швидкої медичної допомоги постраждала відмовилася.

 

На місце події виїжджало керівництво Дніпровського райуправління та слідчо-оперативна група.

 

«За даним фактом слідчим відділом Дніпровського РУ розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Вживаються заходи щодо встановлення особи правопорушниці та її місця знаходження», - повідомили в міліції.

 

Наразі «Детектор медіа» отримала підтвердження від постраждалої і чекає на інформацію від телеканалу.

Нагадаємо, 10 серпня невідомі напали на журналістку програми «Агенти впливу» телеканалу НТН Мар'яну Дупнак та оператора Олександра Стратійчука, які знімали сюжет про незаконне будівництво на Голосіївському проспекті у Києві. Крім того невідомі побили ще двох осіб. Міліція розпочала кримінальне провадження за фактами перешкоджання професійній діяльності журналістів телеканалу НТН та грабежу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY