detector.media
18.08.2015 15:37
У День Незалежності 5 канал покаже спеціальний телемарафон
У День Незалежності 5 канал покаже спеціальний телемарафон

24 серпня, у День Незалежності України 5 канал застосує спецпрограмування. Про це повідомляється в анонсах, які розіслала прес-служба телеканалу.

 

О 7.10   на 5-му каналі стартує телемарафон, присвячений 24-й річниці Незалежності України. Марафон буде продовжуватись до 23.55 і перериватиметься на випуски новин «Час новин», прогнози погоди, а також на трансляцію наживо концерту класичної музики з нагоди 24-ої річниці Незалежності України, яка розпочнеться о 21.00, а також на підсумковий випуск програми «Час-Тайм» о 22.00.   

 

Нагадаємо, у День Незалежності України 24 серпня телеканал ICTV покаже спецпроект - документальний фільм «Добровольці», який підготував департамент спеціальних проектів каналу.

 

24 серпня  «UА:Перший» покаже дві прем'єри документальних фільмів власного виробництва: про Василя Макуха, Любомира Гузара, Юрія Шухевича та Бориса Білинського.

 

24 серпня телеканал «Інтер» застосує спецпрограмування і запустить в ефір з 7.00 телевізійний марафон «Україна вражає».  Цього ж дня о 20.30 розпочнеться телевізійна трансляція концерту «Мрія про Україну». Ведучі -Анастасія Даугулє та Андрій Доманський.

 

22 серпня о 20.15 на телеканалі «1+1» транслюватиметься документальний «Де починається Україна?».  Спецпроект каналу «1+1» до Дня Незалежності України створений у жанрі роуд-муві. Автор фільму, журналіст Акім Галімов досліджує, як змінилося ставлення українців до Батьківщини за останні півтора року.

 

27 липня на каналі «Україна» в рамках програми «Ранок з Україною» стартувала рубрика «24 роки Незалежності», яка приурочена до 24-ї річниці Незалежності України і виходитиме в ефірі телеканалу до 24 серпня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY