detector.media
18.08.2015 11:48
У День Незалежності «Інтер» застосує спецпрограмування і покаже концерт «Мрія про Україну»
У День Незалежності «Інтер» застосує спецпрограмування і покаже концерт «Мрія про Україну»

24 серпня, у День Незалежності України, телеканал «Інтер» застосує спецпрограмування і запустить в ефір з 7.00 телевізійний марафон «Україна вражає». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Цього ж дня о 20.30 розпочнеться телевізійна трансляція концерту «Мрія про Україну». Ведучі - Анастасія Даугулє та Андрій Доманський.

 

 

У концерті візьмуть участь Софія Ротару, Таїсія Повалій, Ніна Матвієнко, Ірина Білик, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, Віктор Павлік, Злата Огневич, Віталій Козловський, Ольга Полякова, Наталія Бучинська, Олег Винник, Alyosha , Міла Нітіч, ​​Світлана Тарабарова, Іван Березовський, Наталія Гордієнко, Ярослава, Ольга Цибульська, Сергій Гладир, групи «Авіатор», «Фрідом-джаз», Kadnay та інші виконавці.

 

Як повідомляє канал, у концерті «Мрія про Україну» звучатимуть улюблені пісні різних років у сучасному виконанні: «Червона рута», «Одна калина», «Ой, зелене жито», «Квітка-душа», «Чорнобривці», «Мій рідний край», «Як тебе не любити, Києве мій», «Я піду в далекі гори», «Дай Бог», «Ах, Одеса, перлина біля моря», «Я люблю тебе життя», «Балада про боротьбу» та інші.

 

До кожного виступу підготовлені оригінальні постановки, створені унікальні декорації і візуальне оформлення. Для номера Наталії Бучинської на пісню «Ой, зелене жито» фахівці каналу анімували полотна Марії Примаченко, для номера Софії Ротару на пісню «Одна калина» - картини Івана Горобчука. Для деяких постановок підготували стилізовані українські національні костюми, головні убори і прикраси.

 

Ведучі та учасники концерту згадють про досягнення, якими може пишатися Україна, і людей, які прославили країну у світі - талановитих діячів культури, видатних спортсменів, науковців, легендарних авіаконструкторів. В залі присутні олімпійські чемпіони, Герої соціалістичної праці СРСР та Герої України, представники трудових династій і ветерани війни.

 

За допомогою спеціального візуального оформлення глядачі зможуть здійснити подорож по Україні - через Карпати, Київ, Одесу та інші міста і села.

 

«У такий непростий для нашої країни час звичайно ж неможливо було обійти увагою події, які відбуваються зараз на сході України. Темі війни і миру було присвячено кілька номерів в концерті. Про своє рідне місто Донецьк заспівала корінна донеччанка Ольга Ракицька, вона в пісні висловила весь біль українців, життя яких поламала війна», - анонсує телеканал.

 

Керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна заявила: «У цей день жодна людина, що живе в Україні, не повинна відчувати себе чужою у своїй країні. І нехай зараз ми переживаємо непрості часи, важливо, щоб у цей день у всіх було відчуття свята. Одного - для всіх. Ми хочемо, щоб наш концерт дав кожному українцю можливість відчути, що разом ми можемо зберегти створене попередніми поколіннями і втілити в майбутнє мрії кожного. Створити країну, про яку мріємо».

 

Нагадаємо, медіатаблоїд «Дуся» раніше повідомив, що «Інтер» готує до Дня Незалежності концерт, в якому виступить Таїсія Повалій, яка після Майдану втекла до Москви, будуть використані елементи «георгієвської стрічки» і звучатиме улюблена пісня колишнього президента Віктора Януковича.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY