detector.media
17.08.2015 11:33
До 23 серпня – реєстрація на тренінг «Як поширювати принцип недискримінації в Україні»

28-29 серпня у Києві відбудеться тренінг «Як поширювати принцип недискримінації в Україні: від інформаційних медіа кампаній до мистецтва перформансу». До участі запрошуються громадські активісти та активістки, які працюють із темою рівності та недискримінації, прав людини та в організаціях, що опікуються правами окремих груп осіб, а також інші зацікавлені особи.

 

Від тренерів та експертів ви дізнаєтесь:

- як розробляти та проводити інформаційні медіа-кампанії;

- що таке основи ефективного інтернет-маркетингу;

- як зробити правозахисні тренди медійно успішними;

- які є вдалі практики правозахисного перформансу;

- як презентувати образ: акценти та символи у постановці перформансу.

 

Тренінг передбачатиме обрання та виконання практичних завдань. Учасникам пропонуватимуться моделі розробки правозахисних перформансів на тему рівності та недискримінації, адаптовані до реалій українського сьогодення.

 

Протягом двох днів з учасниками працюватимуть Антон Воронюк, керівник школи інтернет-маркетингу; Марія Куліковська, українська художниця, перформер та інші.

 

Тренінг організовується Центром Громадянських Свобод та Проектом «Без кордонів»/ГО «Центр Соціальна Дія» в рамках діяльності Коаліції з протидії дискримінації в Україні за підтримки Європейської Комісії та Міжнародного фонду «Відродження».

 

Вибір учасників здійснюється на конкурсній основі. Бажаючі взяти участь у тренінгу повинні до 23 серпня заповнити аплікаційну форму за посиланням.

 

Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 25 серпня кожному апліканту.

 

Пріоритет при відборі учасників буде наданий представникам/представницям організацій-учасниць Коаліції з протидії дискримінації в Україні. Коаліція відкрита до приєднання усіх громадських організацій, які готові підтримати Меморандум Коаліції.

 

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасники та учасниці заходу забезпечуються харчуванням та роздатковими матеріалами, для іногородніх забезпечується проживання та відшкодовуються транспортні витрати.

 

Із запитаннями треба звертатись до Марії Лисенко, Центр Громадянських Свобод 0503411399, ccl.org.ua@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY