detector.media
14.08.2015 12:40
Журналісти газети «Український футбол» оголосили страйк – ЗМІ
Журналісти газети «Український футбол» оголосили страйк – ЗМІ

Призупинено роботу найстарішого  футбольного видання - газети «Український футбол» через страйк журналістів. Про це повідомляє сайт fakty.ictv.ua з посиланням на власні достовірні джерела.

 

Працівники газети страйкують через те, що не отримували зарплату кілька місяців. Сьогоднішній номер газети - від 14 серпня, не вийде.

 

«Самі журналісти видання від будь-яких коментарів на диктофон відмовилися, а головний редактор УФ Сергій Бондаренко на телефонні дзвінки не відповідає», - повідомили «Факти» ICTV.

 

Наразі телефон редакції газети не відповідає.

 

Газета «Український футбол» була заснована у березні 1991 року. На сайті видання зазначається, що воно виходить двічі на тиждень (по вівторках та п'ятницях) українською мовою. Газета «Український футбол» поширюється у всіх регіонах України. Її тираж - 16 300 примірників.

 

Нагадаємо, в 2011 році «Український футбол» разом з газетою «Молодь України» вийшли зі складу державного видавництва «Преса України» та змінили засновників. Видавцем газети «Український футбол» стало товариство з обмеженою відповідальністю «Видавничий дім «Український футбол». Товариство, за словами головреда Сергія Бондаренка, було засновано трудовим коллективом видання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY