detector.media
14.08.2015 10:29
Другий сезон «Реальної містики» стартує на каналі «Україна» 17 серпня
Другий сезон «Реальної містики» стартує на каналі «Україна» 17 серпня

У понеділок, 17 серпня, о 12.40, на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра другого сезону документального скріптед-реаліті «Реальна містика».  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Героями програми будуть ті, що зіштовхнулися у своєму житті з явищами, які не можна пояснити. У другому сезоні проект виходитиме у оновленому форматі. Кожен епізод випуску - це окрема історія боротьби розуму та містики, зазначає канал.

 

У заключній серії першого сезону ведучий Андрій Дебрін отримав травму - і вже не може проводити розслідування самостійно. Тепер у нього з`явиться четверо помічників, які будуть допомагати знайти пояснення містичним подіям: Тимур - психолог, Євген - технічний спеціаліст, Марина - хімік, Денис - комп`ютерщик.

 

Зйомки проекту відбуваються у Києві та Київської області. Спеціально для зйомок «Реальної містики» будується окремий павільйон.

 

«Я живу "Реальною містикою" вже давно - з початку року. Перший сезон здавався мені надзвичайно цікавим, кожна серія захоплювала все більше. Мені здавалося, що цікавіше вже не може бути. Але прийшов другий сезон, і я зрозумів, що помилявся: історії настільки неймовірні, що розслідування перетворюються у справжні детективи. Я розумію, що ми вийшли на абсолютно новий рівень. До того ж я тепер не один. У мене з`явилися помічники-колеги - вони не лише професіонали, але й класні товариші, працювати з ними - одне задоволення. Наших глядачів чекає надзвичайно захоплюючий сезон!», - сказав Андрій Дебрін.

 

«Реальна містика» виходитиме в ефірі каналу «Україна» з понеділка по п'ятницю о 12.40.

 

Нагадаємо, прем'єра програми документальних розслідувань «Реальна містика» відбулася на «Україні» у січні 2015 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY