detector.media
12.08.2015 12:19
Ольга Фреймут стане ще одним наставником у проекті «Маленькі гіганти» на «1+1»
Ольга Фреймут стане ще одним наставником у проекті «Маленькі гіганти» на «1+1»

Телеканал «1+1» продовжує оголошувати імена зіркових наставників нового дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти», прем'єра якого відбудеться восени: наступним дитячим «коучем» стала улюблена телеведуча Ольга Фреймут.  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Ольга Фреймут - третій з шести зіркових наставників, які будуть працювати з дитячими командами в проекті, надихати їх та передавати свій досвід.

 

«Я собі цей проект "намріяла". Працювати з дітками - завжди було вершиною моїх професійних бажань. Я надзвичайно ціную своїх маленьких глядачів, адже вони справжні, не терплять фальші і мають незіпсований смак. На вулиці малеча завжди підходить до мене поговорити, хтось просто підбігає та обіймає. Всі на "ти", без остраху і відчуженості. Коли дитина просить автограф, я пишу кілька слів  і кажу, що мої побажання завжди здійснюються», - сказала телеведуча.

 

Крім Ольги Фреймут з дитячими командами працюватимуть також актори театру і кіно Ірма Вітовська та Володимир Горянський. Імена ще трьох зоряних «коучів», а також трьох суддів телеканал поки не повідомляє.

 

Нагадаємо, телеканал «1+1» створює нове дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» за однойменним форматом Pequeños gigantes мексиканської компанії Televisa.  До цього формат було адаптовано в Коста-Ріці, Панамі, Еквадорі, Перу, Парагваї, Уругваї, Іспанії, Чилі та Португалії. У шоу змагаються діти віком від 4 до 12 років, які мають унікальний вокальний, хореографічний чи інший оригінальний талант. Діти розподілені на команди під керівництвом зіркових тренерів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY