detector.media
11.08.2015 17:14
«#КіноКраїна» повідомила, як отримати фінансування зйомок фільмів, що були зупинені через брак коштів Держкіно
«#КіноКраїна» повідомила, як отримати фінансування зйомок фільмів, що були зупинені через брак коштів Держкіно

Ініціативна група «#КіноКраїна» підтвердила свої пропозиції щодо фінансування фільмів, які почали знімати після перемоги на пітчингах Державного агентства України з питань кіно, але виробництво яких було зупинено через відсутність фінансування, і оприлюднила процедуру отримання коштів. Про це повідомляє прес-служба кіностудії Film.ua Group, яка підтримує ініціативу.

 

Як зазначається, таким чином чотири учасники групи компанії StarLightMedia, Film.ua Group, Pro TV і Star Media «показали готовність сприяти створенню українського масового глядацького кіно».

 

Наразі група «#КіноКраїна» опублікувала процедуру дофінансування і перелік необхідних документів.

 

Процедура дофінансування складається з п'яти етапів:

1. Подача заявок, проведення зустрічей і переговорів з продюсерами кінопроектів.

2. Формування шортлиста і підписання угод про конфіденційність з продюсерами.

3. Проведення фінансового, юридичного та виробничого аудиту: детальної незалежної інвесторської перевірки кінопроекту для формування об'єктивного уявлення про нього.

4. Формування пропозиції про завершення кіновиробництва.

5. Оформлення відносин з продюсерами проекту.

 

Для проходження аудиту проект повинен надати пакети виробничих, фінансових та юридичних документів. Їх повний список опублікований на сайтах учасників «#КіноКраїни» і в Facebook групи «#КіноКраїна».

 

Перший етап процедури дофінансування триватиме з 12 по 27 серпня. Для участі в ньому продюсерам необхідно надіслати заявку довільної форми на пошту nkorotushka@film.ua, контактна особа - Надія Коротушка.

 

Нагадаємо, 9 липня телегрупи StarLightMedia, Inter Media Group, «Медіа Група Україна» та кіностудії Film.ua Group, Star Media і Pro TV оголосили про створення ініціативної групи «#КіноКраїна» та презентували представникам держави й громадськості модель виробництва вітчизняного кіно- та телепродукту для масового глядача. Згодом до ініціативи приєдналася студія «Квартал 95».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY