detector.media
10.08.2015 12:10
В Україну не пустили колишнього зіркового тренера шоу «Голос країни» на «1+1»
В Україну не пустили колишнього зіркового тренера шоу «Голос країни» на «1+1»

Українські прикордонники відмовили у в'їзді до України російському співаку Стасу П'єсі, який підтримав агресію Росії проти України.  Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної держадміністрації.

 

За рекомендацією Одеської ОДА і СБУ Державна прикордонна служба відмовили у в'їзді на територію країни Стасу П'єсі.

 

«Відмовили за його підтримку окупації Криму і оскаженілу пропутінську пропаганду. Україна вітає приїзд добропорядних російських артистів, музикантів, туристів, інвесторів, але всім тим, хто підтримує окупаційний режим, - в'їзд на нашу територію закритий», - зазначили в ОДА.

 

Виступ П'єхи було заплановано в нічному клубі «Ітака» (Одеса). Зараз програму співака «Шукаю свою любов» скасовано.

 

Голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook написав, що його вражає «нахабство «КРЫМНАШ публіки», яка зайняла антиукраїнську позицію.

 

«Вони вважають, що мають право встановлювати і підтримувати ґвалтівників, і, як ні в чому не бувало, після цього приїжджати до жертви агресії на заробітки. Апологетам Путіна не місце на українській землі. Нехай їдуть на заробітки, наприклад, у Сиктивкар», - написав Михеїл Саакашвілі.

 

Стас П'єха у своєму Instagram написав: «Прощай, Одеса-мама».

 

Раніше співак висловив свою підтримку анексії Криму.

 

Нагадаємо, Стас П'єха був учасником програм на українських телеканалах, зокрема «Зірки в опері» на «1+1», а також у телеконцертах російського виробництва, що демонструвались на українському ТБ.

 

Крім того Стас П'єха був серед тренерів першого сезону шоу «Голос країни» на каналі «1+1», його колегами були Діана Арбеніна, Руслана і Олександр Пономарьов. Варто зазначити, що зірковим тренером «Голосу країни - 2» була російська співачка Валерія, якій нині заборонений в'їзд в Україну.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY