detector.media
03.08.2015 19:08
Журнал «За рулем. Украина» зробив перезапуск сайту
Журнал «За рулем. Украина» зробив перезапуск сайту

Журнал «За рулем. Украина», який входить до «Українського медіа холдингу» (УМХ) провів редизайн свого сайту. Про це повідомила прес-служба УМХ.

 

Ресурс змінив дизайн на адаптований та відтепер має зручнішу систему навігації.

 

«Незалежно від того, з якого пристрою ви заходите на uzr.com.ua - зі стаціонарного комп'ютера, планшета або смартфона, чи користуєтеся Windows, iOS або Android, - зможете оцінити всі переваги цифрової версії культового автомобільного щомісячника. Ми прагнули створити просту систему навігації, додали ще більше фотографій та відеоматеріалів, щоб автомобільні новинки стали ще привабливішими», - зазначив головний редактор видання Микола Захаренков.

 

У прес-службі додали, що на сайті «За рулем» представлено більше тематичних розділів, ніж у друкованому виданні. «Оновлена ​​версія сайту одержала більше можливостей. У поєднанні з традиційно високопрофесійними матеріалами ресурс завоює симпатії як аудиторії автолюбителів, так і професіоналів автобізнесу», - вважає керівник чоловічих проектів УМХ Руслан Казновський.

 

«За рулем» - російський журнал про автомобілі та автомобілебудування. На території України видається з 2005 року.

 

Нагадаємо, дизайн друкованого видання команда «За рулем. Украина» оновлювала в 2013 році. Керівництво вирішило приділяти більше уваги ілюстративному оформленню.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY