detector.media
03.08.2015 16:24
Телеканал «Україна» незабаром покаже другий сезон проекту «Реальна містика»
Телеканал «Україна» незабаром покаже другий сезон проекту «Реальна містика»

Другий сезон документального розслідування власного виробництва телеканалу «Україна» «Реальна містика» стартує в ефірі в серпні. Про це повідомила прес-служба каналу «Україна».

 

Сценарне реаліті (scripted reality) матиме оновлений формат. Кожен епізод випуску - це окрема історія «боротьби розуму і містики». «Реальна містика» виходитиме щодня по буднях (слот прес-служба поки що не повідомляє).

 

Після травми, отриманої в останній серії першого сезону «Реальної містики», ведучий програми Андрій Дебрін не може проводити розслідування самостійно. Шукати матеріальні пояснення містичним подіям йому допомагатимуть спеціаліст з аудіо- та відеоапаратури Євген Бельтюков, психолог Тимур, «айтішник» Денис і лаборант Марина.

 

«З усіма експертами Андрій Дебрін був знайомий раніше. Денису та Марині він свого часу допоміг у розкритті "містичної" проблеми, а з Женею і Тимуром перетинався в розслідуваннях. Героями програми, як і раніше, будуть прості глядачі, які зіткнулися з незрозумілими явищами у своєму житті», - зазначили в прес-службі.

 

Зйомки проекту «Реальна містика» проходять у Києві та області.

 

Нагадаємо, прем'єра програми документальних розслідувань «Реальна містика» відбулася на «Україні» у січні 2015 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY