detector.media
30.07.2015 17:06
У «Х-факторі-6» з’явиться нова кнопка, зможуть змагатися гурти і будуть висловлюватися глядачі
У «Х-факторі-6» з’явиться нова кнопка, зможуть змагатися гурти і будуть висловлюватися глядачі
Проект стартує в ефірі 22 серпня

Усі кастинги шостого сезону шоу «Х-фактор» телеканалу СТБ завершено. Проект стартує в ефірі 22 серпня. Про це в інтерв'ю сайту СТБ розповіла Оксана Болкун, керівник творчого об'єднання, яке виробляє «Х-фактор».

 

За її словами, в шостому сезоні на глядачів очікують кілька новацій.

 

«Перше - у нас з'явився "золотий ікс". Це така кнопка, яку кожен із суддів має право один раз натиснути на кастингах. Вона дозволяє конкретному учасникові минути всі "кола" тренувального табору і відразу потрапити на фінальне випробування», - повідомила пані Болкун.

 

«Друге - у нас з'явилися музичні гурти. Тобто в них може співати тільки одна людина. Ми прийняли таке рішення не тому, що це модно. Насправді, якісь передумови були і раніше. Приходив чоловік, судді запитували, чим він займається. Він відповідав, що співає в групі. Але ми якось пропускали це повз вуха. А цього року ми задумалися ... адже дійсно! У нас є дуже багато крутих колективів, саме музичних, де співає одна людина, і це так здорово! Це так про "Х-фактор"! Ми хочемо, щоб вся країна їх побачила», - розповіла керівник проекту.

 

Ще одне нововведення полягає в тому, що на етапі тренувального табору глядачі в залі можуть попросити слово і висловитися про виступ певного учасника.

 

Також у шостому сезоні, як уже писала «Детектор медіа», зміниться один з членів журі: вокаліст гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк замінить Івана Дорна, з яким канал не продовжив контракт.

 

«Нам з Ванею не по дорозі. Не дуже хочу це коментувати. Скажу тільки одне: нехай він прийде до мене і в очі скаже те, про що говорить зараз у своїх інтерв'ю. Бо я точно знаю, що це неправда», - прокоментувала заміну члена журі Оксана Болкун.

 

Інші судді шоу - Ніно Катамадзе, Ігор Кондратюк та Сергій Сосєдов - продовжили працювати в новому сезоні проекту, а ведучою шоу залишилася Оксана Марченко.

 

Зі слів пані Болкун, до числа 12 учасників шостого сезону, які пройшли всі етапи кастингів і змагатимуться в прямому ефірі, потрапив один з учасників минулих сезонів, який раніше дійшов у «Х-факторі» до етапу «В гостях у суддів», але не пройшов у 12-ку.

 

Як писала «Детектор медіа», у червні канал СТБ розпочав роботу над шостим сезоном вокального шоу «Х-фактор». У липні з СТБ звільнився продюсер шоу «Х-фактор» та «Україна має талант» Матвій Сарайкін.

 

Нагадаємо, що переможцем п'ятого сезону «Х-фактора» став підопічний Ніно Катамадзе - луганчанин Дмитро Бабак.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY