detector.media
30.07.2015 16:06
Наставниками у проекті «Маленькі гіганти» на «1+1» стануть Вітовська і Горянський
Наставниками у проекті «Маленькі гіганти» на «1+1» стануть Вітовська і Горянський
Телеканал «1+1» повідомив імена двох зірковими наставників дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти», який стартує восени  - ними стали українські актори Ірма Вітовська та Володимир Горянський. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Наставники поведуть до перемоги по одній з шести дитячих команд, готуючи учасників до виступів, підбадьорюючи і передаючи свій досвід.

 

Для Ірми Вітовської участь у шоу «Маленькі гіганти» - не перший досвід роботи в дитячих проектах телеканалу «1+1» - минулого року акторка була ведучою шоу «Мій малюк зможе». «Якщо хочеш швидко налагодити спілкування з дитиною, не потрібно вмикати «виховний тон». Треба спуститися з висоти дорослого, розмовляти з дітьми їхньою мовою. І не загравати, дітки моментально відчувають фальш. Дорослі часто намагаються в очах дітей виглядати краще, ніж є насправді . Але діти моментально нас сканують і добре читають підтексти», - розказала акторка.

 

Володимир Горянський, який нещодавно зіграв голову сільради в серіалі «Останній москаль», розказав, що вважає головним у роботі з дітьми у талант-шоу: «Важливий індивідуальний підхід. Чим ближче ти з дитиною спілкуєшся, тим більше розумієш її. Але при цьому дуже важлива командна робота, те, як діти будуть підтримувати один одного, наскільки будуть впевнені в собі та своїй команді, наскільки отримуватимуть задоволення від того, що відбувається навколо. Головне, які емоції та досвід вони винесуть із проекту у доросле життя».

 

Телеканал нагадує, що кастинг проекту «Маленькі гіганти» триває до 10 серпня. Команда проекту запрошує до участі маленьких акторів, талантів оригінального жанру: розмовного, комедійного, пародистів, вундеркіндів, дітей-індиго, дітей-екстрасенсів, кмітливих і дотепних, безпосередніх дітей, а також вокалістів і танцюристів.

 

Нагадаємо, телеканал «1+1» створює нове дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» за однойменним форматом Pequeños gigantes мексиканської компанії Televisa.  До цього формат було адаптовано в Коста-Ріці, Панамі, Еквадорі, Перу, Парагваї, Уругваї, Іспанії, Чилі та Португалії. У шоу змагаються діти віком від 4 до 12 років, які мають унікальний вокальний, хореографічний чи інший оригінальний талант. Діти розподілені на команди під керівництвом зіркових тренерів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY