detector.media
28.07.2015 14:02
«Еспресо TV» запускає програму «Патруль» про нову столичну патрульну поліцію
«Еспресо TV» запускає програму «Патруль» про нову столичну патрульну поліцію

У відповідь на великий суспільний інтерес до роботи нової патрульної поліції телеканал «Еспресо TV» розпочав підготовку документальної програми «Патруль», вихід якої заплановано на серпень. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

З понеділка по п'ятницю знімальна група телеканалу супроводжуватиме поліцейських під час патрулювання у Києві і зніматиме все, що відбуватиметься з правоохоронцями протягом чергування: допомогу громадянам, розмови з правопорушниками, складання протоколів, затримання, переслідування та інші подробиці відповідальної роботи.

 

У програмі не буде жодних прописаних сценаріїв та діалогів. Кожну програму «Патруль» глядачі каналу проводитимуть чергування з новою парою поліцейських.

 

Нагадаємо, на конкурс цьогорічного пітчингу ідей серіалів The Next Big Thing-2015 «1+1 медіа» було подано ідею серіалу, кримінальної драми «Патрульна поліція», який не був оцінений журі конкурсу як перспективний.

 

Гран-прі конкурсу здобула Юлія Троян за ідею «Любов через ENTER». За цією ідеєю «1+1 медіа» бере на себе зобов'язання зняти серіал. Перше місце отримала ідея Тараса Босака «SOSедки» про життя завзятого холостяка Макса, прихильника «одноразових» відносин, який дуже цінує свій особистий простір.  Друге місце завоювала ідея Наталки Гордій «Інша Міра» про 38-річну Міру, яка має абсолютний слух, і саме цей її талант, як і саму Міру, використовує її шеф, начальник спецпідрозділу СБУ. Третє місце та грошову винагороду отримала команда Віталія Полоцького за комедію «ЖЕК». 

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY