detector.media
28.07.2015 10:38
До 16 серпня – подання на пітчинг кінопроектів ігрових короткометражних фільмів формації Wiz–Art
До 16 серпня – подання на пітчинг кінопроектів ігрових короткометражних фільмів формації Wiz–Art

Мистецька формація Wiz-Art оголошує конкурс кінопроектів ігрових короткометражних фільмів соціального спрямування.

 

Тема конкурсу: примирення, соціальна інтеграція у суспільстві та постконфліктне врегулювання. Мета конкурсу: надання фінансової підтримки знімальним групам для реалізації кінематографічних проектів, що є художньою рефлексією на час, в якому ми живемо.

 

До участі приймаються проекти ігрових фільмів до 15 хвилин. Для цього потрібно заповнити та надіслати аплікаційну форму та додаткові матеріали на e-mail info@wiz-art.ua з поміткою у темі листа «Конкурс кінопроектів 2015». Обов'язкова умова - зйомки мають відбуватись у Львові чи Львівській області із частковим залученням місцевих кінопрофесіоналів і волонтерів. У фіналі конкурсу буде обрано три кінопроекти, виробництво яких буде частково або повністю профінансоване. Сума фінансування щодо кожного проекту буде визначатись окремо та складатиме не менше 20 тис. грн на один фільм. Організатори виступлять (спів)продюсерами трьох проектів-фіналістів.

 

Етапи конкурсу:

-подача аплікаційної форми та додаткових документів по проекту - до 16 серпня;

-публічне представлення проекту (пітчинг) та оцінка проектів екпертною комісією - 22серпня;

-оголошення переможців - 25 серпня;

-період виробництва фільмів, консультації з продюсерами Wiz-Art та представлення робіт - до 1 грудня.

 

Члени експертної комісії, які обиратимуть фіналістів: Катерина Сліпченко, кінокритик; Остап Костюк, режисер, автор документального фільму «Жива ватра»; Дмитро Сухолиткий-Собчук, режисер, сценарист, засновник сценарної платформи Terrarium.

 

АПЛІКАЦІЙНА ФОРМА - завантажити.

 

Детальна інформація - за тел. 093 510 64 83.

 

Організатор конкурсу кінопроектів - мистецька формація Wiz-Art. Конкурс відбувається за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Інформаційний партнер конкурсу - онлайн-журнал Platfor.ma.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY