detector.media
27.07.2015 09:56
До 10 вересня – подання робіт на конкурс «мобільних» фільмів до Європейського дня мов
До 10 вересня – подання робіт на конкурс «мобільних» фільмів до Європейського дня мов

Британська рада, Гете-інститут, Польський інститут, Посольство Королівства Іспанія в Україні, Французький інститут в Україні та Чеський центр у Києві в рамках Європейського дня мов організовують Всеукраїнський конкурс фільмів кишенькового формату. Про це повідомляє «Культпростір».

 

Для участі у конкурсі треба надіслати організаторам фільм, знятий мобільним телефоном або фотокамерою, тривалістю від 30 секунд до 10 хвилин. Фільм може бути змонтованим з використанням звукових доріжок тощо. В ньому обов'язково мають бути використані (візуально, вербально або в будь-який інший спосіб) щонайменше три з запропонованих українських слів, що мають іноземне походження: бадмінтон, бакенбард, бізнес, гітара, кастаньєти, маскарад, повидло, рандеву, робот, часопис, шинка, шлюб. 

 

Автор найкращого фільму отримає сертифікат на подорож для двох до однієї з європейських країн. Автори інших фільмів, відзначених спеціальним жюрі та глядачами, отримають заохочувальні призи від організаторів конкурсу.

 

Останній термін подачі фільмів - 10 вересня. Докладніше про умови конкурсу можна дізнатись за цим посиланням.  

 

Конкурс відбудеться у Києві 27 вересня в рамках святкування Європейського дня мов. Мета Європейського дня мов - привернути увагу аудиторії до мов, якими розмовляють у Європі, поширювати культурне та лінгвістичне різноманіття та заохочувати до вивчення мов протягом всього життя. Подія відбуватиметься у приміщенні Британської ради в Україні та Гете-Інститута в Україні, а також у дворі НаУКМА. Вхід вільний.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY