detector.media
17.07.2015 14:20
Запорізька організація НСЖУ збирає кошти на екіпіровку для мобілізованих колег-журналістів
Запорізька організація НСЖУ збирає кошти на екіпіровку для мобілізованих колег-журналістів

Під час чергової хвилі мобілізації на військову службу вирушили кілька співробітників Запорізького обласного радіо, а напередодні на захист країни були призвані журналісти запорізьких газет. Про це повідомляє місцеве видання «Репортер».

 

Як повідомили в прес-центрі Запорізької обласної організації  Національної спілки журналістів України  (НСЖУ), у призваних до лав армії журналістів виникли труднощі з екіпіровкою. Колеги з обласної організації НСЖУ ініціювали збір коштів та необхідних речей.

 

Бажаючі допомогти запорізьким воїнам-журналістам можуть звертатися до члена правління Запорізької обласної організації НСЖУ, редактора обласного радіо Людмили Долженко, яка координує збір допомоги, за тел.: 097-272-59-06.

 

Нагадаємо, з травня Незалежна медіапрофспілка України (НМПУ) та Національна спілка журналістів України (НСЖУ) активізують роботу Об'єднаного центру допомоги журналістам. Це стало можливим завдяки проекту, який підтримав Міжнародний фонд «Відродження». Впродовж шести місяців журналісти зможуть не лише підвищити свої знання та навички з безпеки чи отримати психологічну допомогу, але й матимуть змогу брати в користування захисне спорядження для відряджень.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY