detector.media
17.07.2015 12:59
Саакашвілі представив свою заступницю в Одеській ОДА – політика і журналістку з Росії Марію Гайдар
Саакашвілі представив свою заступницю в Одеській ОДА – політика і журналістку з Росії Марію Гайдар

Сьогодні, 17 липня, голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі представив свого нового заступника - російського опозиційного політика і громадську діячку Марію Гайдар. Про це повідомляє видання «Думская».

 

За словами Міхеїла Саакашвілі, Марія Гайдар буде займатися соціальною сферою. Офіційного призначення ще не було - його найближчим часом підпише Президент України, повідомив очільник області.

 

У своєму виступі Марія Гайдар запевнила, що у Росії є громадяни, які дивляться на Україну з надією. «На Одесу дивиться вся Україна, вся Європа і вся Росія. І успішні зміни в Одесі вплинуть на ситуацію у світі. Я хочу, щоб українці знали, що російський народ - це не тільки уряд. І там є люди, які дивляться на вашу країну з надією»,  - сказала вона.

 

Марія Гайдар також відома як журналіст радіо «Эхо Москвы». Вона є дочкою російського економіста Єгора Гайдара і правнучкою письменника Аркадія Гайдара.

 

До призначення Марія Гайдар працювала як засновник і керівник Фонду соціальної допомоги та підтримки населення «Соціальний запит». Раніше - координатор молодіжного руху «ДА!». Одна з творців ініціативної групи «Я вільний!». Кандидат в депутати Державної думи Росії від Союзу правих сил (СПС) на виборах 2007 року, перший номер московського списку СПС. З 2006 року - член Федеральної політради СПС, з 2008 року аж до розпуску партії - член президії. Президент Фонду підтримки молодіжних програм. У 2009-2011 роках - заступник голови уряду Кіровської області (Росія) з питань охорони здоров'я і соціального розвитку. Вона неодноразово заявляла, що притримується ліберально-консервативних поглядів.

 

Нагадаємо,  у липні посаду в Одеській обласній держадміністрації залишила колишня журналістка, медіа тренер Зоя Казанжи, яку екс-губернатор Одещини Ігор Палиця запросив минулого року на посаду заступника голови ОДА.

 

«Детектор медіа»

Фото - «Думская»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY