detector.media
15.07.2015 23:48
Власкором «Інтера» у Вашингтоні стане ведучий «Дождя» Тихон Дзядко
Власкором «Інтера» у Вашингтоні стане ведучий «Дождя» Тихон Дзядко

Заступник головного редактора російського телеканалу «Дождь» і ведучий Тихон Дзядко з вересня розпочне роботу в якості власного кореспондента українського телеканалу «Інтер» у Вашингтоні. Про це пан Дзядко повідомив Lenta.ru.

 

За його словами, він прийняв пропозицію «Інтера» через інтерес до майбутніх виборів у США, які відбудуться в листопаді 2016 року. «Мені просто цікаво тимчасово попрацювати там. Тим паче, що там скоро вибори, і дивитися на це все зсередини буде особливо захопливо», - пояснив він.

 

В ефірі «Дождя» пан Дзядко пропрацює до середини серпня. «Я буду радий у якомусь вигляді продовжити співпрацю з "Дождем", якщо це буде всім зручно, але в попередньому режимі в якості заступника головного редактора і ведучого я, звісно, працювати не буду», - сказав він.

 

Тихон Дзядко працює заступником головного редактора телеканалу «Дождь» із січня 2014 року. На каналі він веде тижневу програму Hard Day's Night і новинні програми. З 2010 по 2013 рік разом з братами Пилипом і Тимофієм Дзядками він вів на «Дожде» програму «Дзядко 3». Раніше журналіст кілька років працював ведучим на російській радіостанції «Эхо Москвы».

 

Нагадаємо, що в інформаційно-аналітичних програмах «Інтера» вже працює кілька російських громадян. Зокрема, ведучим ток-шоу «Чорне дзеркало» є російський тележурналіст Євген Кисельов, заступником директора новинного продакшну «Інтера» НІС - російський політтехнолог Ігор Шувалов, а креативним продюсером інформаційно-аналітичної програми «Подробности недели» - російська журналістка Марія Столярова.

 

Власниками телеканалу «Інтер», згідно з публічними повідомленнями, є олігарх Дмитро Фірташ і народний депутат від «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін.

 

«Детектор медіа»

Фото - Lenta.ru

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY