detector.media
15.07.2015 10:55
«1+1» покаже спецвипуск «Світського життя» до 10-річчя програми
«1+1» покаже спецвипуск «Світського життя» до 10-річчя програми

24 липня о 21.00 телеканал «1+1» покаже спецвипуск шоу «Світське життя з Катериною Осадчою. 10 років». Про це повідомила прес-служба каналу.


Для святкового музичного концерту зіркових гостей та ток-шоу ювілею на березі Дніпра побудували масштабну сцену.


«Артисти будуть з'являтися в студії екстремальними шляхами: Руслана прилетить на сцену на тролеї , Вєрка Сердючка з мамою припливуть на надувному банані, легенда української сцени Ірина Білик у супроводі напівоголених красенів урочисто припливе на справжній венеціанській гондолі, а Олександр Пономарьов примчить на Труханів острів на улюбленому байку», - анонсує телеканал.


Зіркові герої програми Катерини Осадчої згадають найважливіші події у своєму житті, за якими стежило "Світське життя".


«Потап розповість, як працював вчителем фізкультури в школі і змусить Катерину Осадчу і Настю Каменських здавати йому нормативи. Руслана прямо на сцені проведе генеральну репетицію весілля, Злата Огневич озвучить систему "Рада" і відповість на химерні питання парламентської вікторини, а Олександр Пономарьов покаже всій країні, як він виховує свою дорослу дочку Женю. Ірина Білик згадає всіх своїх чоловіків, а Ольга Полякова згадає, як за нею впадав ... Сільвіо Берлусконі!», - зазначає прес-служба.


Нагадаємо, з вересня 2008 року програма «Світське життя» виходить на телеканалі «1+1». До того, з березня 2007 року, шоу Катерини Осадчої виходило на Першому каналі,  а ще раніше - на телеканалі ТОНІС (під назвою «Світські хроніки»).


Телепрограма «Світське життя» та веб-ресурс svitske.tv належать компанії Final Cut Media.
 

«Детектор медіа»
 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY