detector.media
14.07.2015 15:39
Програма «Дістало!» звертає увагу на випадки шахрайства з використанням її імені
Програма «Дістало!» звертає увагу на випадки шахрайства з використанням її імені

Останнім часом на адресу телеканалу ICTV надходять повідомлення про спроби використання назви програми «Дістало!» з метою шахрайства і здирництва. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Здебільшого, схема обману проста: молоді чоловіки і дівчата, представляючись журналістами програми, пропонують розмістити в ефірі викривальний сюжет за відповідну плату, причому встановлюють за таку «послугу» досить високий тариф.

 

Шахраї обіцяють виступити в бізнес-суперечках на боці однієї зі сторін конфлікту. Також трапляється, що лже-журналісти, навпаки, вимагають гроші за те, що утримаються від зйомок критичного репортажу чи сюжету-розслідування проти чиновників, правоохоронців чи підприємців - така собі «данина за мовчанку».

 

Редакція програми «Дістало!» заявляє, що не має нічого спільного з подібними пропозиціями і сюжетів за винагороду не знімає. «Колектив, який працює над проектом, ніколи не знімав, не знімає тепер і не зніматиме в майбутньому сюжети за винагороду, окрім як за офіційну заробітну плату, яку одержує на телеканалі. Всі редактори, журналісти і режисери програми мають офіційне посвідчення співробітників ICTV, які завжди пред'являють при виконанні редакційних завдань», - йдеться в повідомленні телеканалу.

 

Редакція програми «Дістало!» радить у всіх випадках, коли будь-хто від імені «Дістало!» робитиме сумнівні пропозиції, у тому числі фінансового змісту, звертатися за роз'ясненнями за телефоном 288-16-00 або писати за адресою distalo@ictv.ua.

 

Нагадаємо, що програма журналістських розслідувань «Дістало!» виходить в ефір каналу ICTV уже більше року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY