detector.media
13.07.2015 21:11
Компанія Film.ua покаже свої здобутки латиноамериканському телеринку
Компанія Film.ua покаже свої здобутки латиноамериканському телеринку

Українська кінокомпанія Film.ua братиме участь у 2-ому Латиноамериканському ТБ-саміті закупівельників і дистриб'юторів телевізійного контенту MIPCancun, який організовується з метою сприяння зміцненню співпраці між латиноамериканськими телеканалами та зарубіжними компаніями, зацікавленими в просуванні свого контенту на ринок Латинської Америки. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Саміт відбудеться в Канкуні (Мексика) з 18 по 20 листопада. Компанія Film.ua братиме участь в латиноамериканському ТБ-саміті вперше. В якості основних проектів, заявлених для подання в Мексиці, Film.ua відібрала серіал «Нюхач», анімаційний серіал «Ескімоска» і фільм російсько-українського виробництва «Незламна» («Битва за Севастополь»).

 

Нагадаємо, 9 липня українські телегрупи StarLightMedia, Inter Media Group, «Медіа Група Україна» та кіностудії Film.ua Group, Star Media і Pro TV оголосили про створення ініціативної групи «#КіноКраїна» та презентували представникам держави й громадськості модель виробництва вітчизняного кіно- та телепродукту для масового глядача.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY